2024-07-12 Finansiella nyheter by Cision Sverige AB

Alfa Laval bjuder in investerare, analytiker och finansmedia till kapitalmarknadsdag den 21 november 2024

I år kommer vi att ta kapitalmarknadsdagen till södra Europa och besöka vår fabrik för tillverkning av värmeväxlare i San Bonifacio i Italien.

Eventet, som endast går att deltaga i på plats, börjar med en middag den 20 november, följt av en heldag på en av våra nyaste tillverkningsanläggningar för lödda värmeväxlare den 21 november.

Årets kapitalmarknadsdag kommer att fokusera på Alfa Lavals roll i den pågående energiomställningen, med tonvikt på energidivisionen. Under dagen kommer medlemmar ur ledningsgruppen att beskriva strategin för att stödja denna omställning samt ge en djupdykning i specifika affärsområden och de möjligheter som ligger framför oss. Betydande tid kommer också att läggas på att visa produkter, en fabriksvisning och produktutvecklingsprocessen.

Hotellrum nära fabriken i San Bonifacio har reserverats för den 20 november, vilka är tillgängliga för bokning fram till 1 november 2024 (följ registreringslänken nedan). Tidig reservation av hotellrum rekommenderas då antalet rum är begränsat.

Alfa Laval kommer att ordna busstransport från flygplatserna i Malpensa, Linate och Venedig kl 15:00 den 20 november för transport till San Bonifacio. Transport kommer också att ordnas till samma flygplatser runt 15:30 den 21 november. Dessutom ligger Veronas flygplats 30 minuters taxiresa från San Bonifacio.

För att delta, vänligen registrera dig senast den 1 november 2024 https://eu.eventscloud.com/cmd24.

Antalet platser är begränsat och det kommer inte att vara möjligt att delta i eller följa evenemanget online.

Vi ser fram emot att välkomna dig i San Bonifacio.

För ytterligare information:
Johan Lundin
Head of Investor Relations
Mail: johan.lundin@alfalaval.com
Tel: +46 46 36 65 10
Mobil: +46 730 46 30 90

Det här är Alfa Laval 

Förmågan att göra det mesta av det vi har är viktigare än någonsin. Tillsammans med våra kunder förnyar vi de industrier som samhället är beroende av och skapar en varaktig positiv inverkan. Vi är fast beslutna att hjälpa miljarder människor att få den energi, mat och det rena vatten de behöver.  Och samtidigt minskar vi koldioxidutsläppen från den marina flottan som är ryggraden i den globala handeln.

Vi banar väg för teknik och lösningar som gör det möjligt för våra kunder att frigöra resursernas verkliga potential. I takt med att våra kunders verksamheter växer sig starkare kommer målet om en verkligt hållbar värld närmare. Företaget har åtagit sig att optimera processer, skapa ansvarsfull tillväxt och driva på utvecklingen för att hjälpa kunderna att uppnå sina affärsmål och hållbarhetsmål. Tillsammans är vi pionjärer inom positiv påverkan.

Alfa Laval grundades för 140 år sedan, har kunder i cirka 100 länder, sysselsätter mer än 21.300 personer och hade en årlig försäljning 2023 på SEK 63,6 miljarder (5,5 BEUR) 2023. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm.  

www.alfalaval.com

Taggar

Alla

Relaterat innehåll: